FAQ - Walking Dinner Statenkwartier

Ga naar de inhoud

FAQ

Wie kunnen er allemaal meedoen?
 
Alle bewoners van het Statenkwartier en Geuzenkwartier van 18 jaar en ouder kunnen deelnemen.

 
We geven ons op als stel, blijven we dan bij elkaar tijdens de 3-gangen?
Ja, als je je als stel aanmeldt dan blijf je bij elkaar. Wil je dit niet, schrijf je dan in als individu. Je ziet elkaar weer bij de afsluiting in het Couvéehuis.
 

 
Hoe wordt omgegaan met allergieën?
 
Je kunt dit bij de aanmelding doorgeven. Dit wordt vervolgens met de koks en hun kookvoorkeuren afgestemd. Helaas kunnen wij geen garantie afgeven dat met alle eetwensen rekening wordt gehouden. Doe dan mee als kok!
 

 
Kan ik ook een kok helpen?
Ja graag, je kunt bijvoorbeeld ook samen met een buurman/vrouw opgeven om te koken.
 

 
Is er voldoende tijd om van locatie te wisselen?
 
Er is 15 minuten tussen de gangen om te wisselen van locatie. In de persoonlijk route zie je waar je naar toe moet. Soms liggen de door jou te bezoeken adressen wat verder uit elkaar. Een fiets kan dus handig zijn. Heb je beperkte mobiliteit en is fietsen geen optie, dan kun je dat ook aangeven bij je aanmelding. Het organisatiecomité Walking Dinner Statenkwartier en Geuzenkwartier houdt daar dan rekening mee bij de indeling.
 

 
Is er meer informatie voor koks beschikbaar?
 
Er komt een informatiesessie voor de koks. Je kunt hier bij zijn als kok als je daar behoefte aan hebt.
 

 
Wanneer krijg ik te horen waar ik heenga?
Als gast krijg je bij de start je persoonlijke route en een overzicht van de koks.

 
Wat zijn de kosten?
 
Kosten per deelnemende gast: € 32,50 all-in. Kosten per deelnemende kok: € 0, - De koks ontvangen van de organisatie een vaste vergoeding voor de kosten van de maaltijd van € 9,00 per gast per gang, inclusief drank.
 

 
Wanneer dien ik te betalen?
 
Na bevestiging van de inschrijving vanuit de organisatie dien je direct te betalen. Pas na betaling is de aanmelding definitief.

 
Hoeveel plekken zijn er beschikbaar?
 
Dit is afhankelijk van het aantal koks wat zich aanmeldt.

 
Is het mogelijk te annuleren
 U kunt tot aan de sluiting van de inschrijving (twee weken voor de datum van het Walking Dinner) annuleren.  Daarna geldt het principe dat de inschrijver die afzegt voor een vervanger zorgt. Er vindt na de sluiting van de inschrijving geen restitutie plaats, tenzij de inschrijver of de organisatie een vervanger kunnen regelen.
Terug naar de inhoud