Informatie Gasten - Walking Dinner Statenkwartier

Ga naar de inhoud

Hoofdmenu:

Informatie Gasten

Beste Gasten,

Ook het vorige Walking Dinner Statenkwartier was een succes. Er is lekker gekookt, gegeten en gekletst en er zijn nieuwe contacten gelegd en initiatieven ontstaan. Een leuke mix van langjarige inwoners, nieuwe bewoners en expats.

De nieuwe datum voor het Walking Dinner Statenkwartier is vastgesteld op 28 maart 2020. Noteer deze datum in uw agenda.

Voor aanmelden: ga naar Aanmelding gast of hou de site www.statenkwartier.net in de gaten. Wij zien u aanmelding voor het Walking Dinner Statenkwartier graag tegemoet.

Hoe werkt het? Na een ontvangst en toelichting op het programma in het Couvée-huis (Frankenslag 139), gaan de gasten naar drie verschillende adressen in de wijk om daar bij buurtgenoten thuis van een voor-, hoofd- of nagerecht te genieten. Als je kiest voor de rol van kok kook je 3 gangen voor je gasten en je eigen gezin. Per gang ontvang je als kok een wisselende groep van 4 tot 8 gasten aan je eettafel. Na een uur vertrekken de gasten weer (walking…) naar een andere kok voor de volgende gang (dinner…) met telkens andere mede gasten. Koks ontvangen dus 3 groepen gasten aan tafel en gasten genieten van een 3-gangen verrassingsmaaltijd en krijgen ondertussen een kijkje in 3 verschillende huishoudens. Vervolgens vindt een centrale afsluiting met koffie of een wijntje in het Couvée-huis plaats, waar de koks en de deelnemers gezellig kunnen napraten.

Voor de koks geldt: het gaat om plezier in koken en in het ontvangen van gasten in je huis in het Statenkwartier. Van gasten verwachten we een gezonde honger en een bijdrage aan geanimeerde gesprekken aan tafel.

Ken je andere mensen in de wijk die houden van koken, eten en wandelen? Vertel ze over ons evenement.

We zien er naar uit om je te ontmoeten rond de eettafel.

Het organisatiecomité van het Walking Dinner Statenkwartier.
Terug naar de inhoud | Terug naar het hoofdmenu