Informatie Gasten - Walking Dinner Statenkwartier

Ga naar de inhoud

Informatie Gasten

Beste Gasten,
 
Ook het vorige Walking Dinner Statenkwartier was een succes. Er is lekker gekookt, gegeten en gekletst en er zijn nieuwe contacten gelegd en initiatieven ontstaan. Een leuke mix van langjarige inwoners, nieuwe bewoners en expats.

Wij organiseren in 2023 de 12e editie van ons Walking Dinner. Noteer alvast zaterdag 25 maart 2023 in je agenda. In januari informeren we je hoe jij je kunt aanmelden als kok of als gast.

Voor aanmelden: ga naar Aanmelding gast. Wij zien je aanmelding voor het Walking Dinner Statenkwartier graag tegemoet.

Hoe werkt het? Na een ontvangst en toelichting op het programma in het Couvéehuis (Frankenslag 139) gaan de gasten naar drie verschillende adressen in de wijk om daar bij buurtgenoten thuis van een voor-, hoofd- of nagerecht te genieten. Als je kiest voor de rol van kok kook je 3 gangen voor je gasten en je eigen gezin. Per gang ontvang je als kok een wisselende groep van 4 tot 8 gasten aan je eettafel. Na een uur vertrekken de gasten weer (walking…) naar een andere kok voor de volgende gang (dinner…) met telkens andere mede gasten. Koks ontvangen dus 3 groepen gasten aan tafel en gasten genieten van een 3-gangen verrassingsmaaltijd en krijgen ondertussen een kijkje in 3 verschillende huishoudens. Vervolgens vindt een centrale afsluiting met een drankje in het Couvéehuis plaats, waar de koks en de deelnemers gezellig kunnen napraten.
 
Kosten per deelnemende gast: € 32,50 all-in.

Ken je andere mensen in de wijk die houden van koken, eten en wandelen? Vertel ze over ons evenement.
 
We zien er naar uit om je te ontmoeten rond de eettafel.

Het organisatiecomité van het Walking Dinner Statenkwartier.
Terug naar de inhoud