Verslag Walking Dinner 2018 - Walking Dinner Statenkwartier

Ga naar de inhoud

Hoofdmenu:

Verslag Walking Dinner 2018

Korte terugblik Walking Dinner 2018.

Voor de negende keer vond afgelopen jaar op 24 maart, in het Staten- en Geuzenkwartier het Walking Dinner plaats. Bewoners van onze wijk kookten voor wijkgenoten en ontmoetten elkaar bij de koks thuis. In totaal waren er 19 huizen waar werd gekookt.

De ruim 100 gasten werden in het Couvéehuis ontvangen met een drankje, een welkomstwoord en met de routeinformatie. De gasten gingen wandelend of op de fiets op pad naar drie verschillende adressen van de kokshuizen om het voor-, hoofd- en nagerecht te nuttigen met steeds andere wijkgenoten. Bij de ontmoetingen kwamen leuke afwisselende gesprekken tot stand en ontstonden er nieuwe kennismakingen. Er werd afgesloten met een drankje, eveneens in het Couvéehuis. Dit alles in een leuke geanimeerde sfeer. Geheel in de lijn van het streven om de sociale samenhang in de wijk te vergroten. Zoals sommigen zeiden: “Het is leuk om op deze manier mensen te leren kennen, en je komt elkaar later in de wijk steeds weer tegen.”

U kunt alle foto's bewonderen op deze site.  

Het organisatiecomité van dit jaar bestond uit Marjan Engels, Nicole van Rijsinge, Paul Slabbers en Bert Loohuis, in samenwerking met het Wijkoverleg Statenkwartier. Het organisatiecomité is blij met de hoge opkomst, het goede verloop en de spontane bijdragen van de koks, gasten en sponsors, zonder wie het niet zou lukken om dit festijn tot een succes te maken.

Kijk tegen het eind van dit jaar voor nieuwe informatie daarover op de website van het Statenkwartier of  op deze website van het Walking Dinner Statenkwartier

Enkele reacties van deelnemers:

Het was superleuk!
 
Beste organisatoren van het walking dinner,
Afgelopen zaterdag had ik mijn kennismaking met het walking dinner. Ik  dank jullie voor de organisatie en alle koks voor het heerlijke eten.

Het was weer erg gezellig.
Nogmaals hartelijk dank aan allen die zich hiervoor hebben ingespannen!
 
Wat hebben wij een gastvrij Statenkwartier!
Dank jullie wel en tot de volgende keer!

Wil even laten weten dat ik de communicatie echt super goed vind!
Een compliment is zeker op zijn plaats.
Hoop volgend jaar - als mijn keuken klaar is - zelf mensen te kunnen ontvangen ;-)


Dank voor de geweldige organisatie en supergezellige avond. En dank aan de koks die heerlijk hebben gekookt


Hallo mensen,

Het was weer een geweldig feest gisteravond! Bedankt voor de organisatie
en we hopen dat jullie nog jaaaaaaaren doorgaan.

Beste organisatie,
Veel dank weer voor de organisaties van het WD. Het liep bij ons op (deels vegetarische) rolletjes.


Het Walking Dinner was ook dit jaar weer heel goed georganiseerd. Door alle gastheren en dames zeer gastvrij ontvangen en de koks hebben het beste uit zich zelf gehaald. Dit alles in combinatie met alle gasten heeft dit tot een hele fijne avond geleid en ik kijk nu al uit naar het Walking Dinner van 2019!
Terug naar de inhoud | Terug naar het hoofdmenu