Verslag Walking Dinner 2019 - Walking Dinner Statenkwartier

Ga naar de inhoud

Verslag Walking Dinner 2019

 
Dit jaar werd in het Staten- of Geuzenkwartier voor de 10e keer het Walking Dinner georganiseerd. Bewoners van onze wijk kookten voor wijkgenoten en ontmoetten elkaar bij de koks thuis. In totaal waren er 16 huizen waar werd gekookt. De ruim 90 gasten werden in het Couvéehuis ontvangen met een drankje, een welkomstwoord en met de routeinformatie. De gasten gingen wandelend of op de fiets op pad naar twee verschillende adressen van de kokshuizen om het voor- en  hoofdgerecht te nuttigen met steeds andere wijkgenoten. De koks ontvingen twee groepen gasten aan tafel en de gasten genoten van een tweegangen verrassingsmaaltijd en kregen ondertussen een kijkje in twee verschillende huizen. Omdat het een jubileumjaar was, werd dit keer ter afsluiting het dessert en een dessertdrankje gezamenlijk in het Couvéehuis genuttigd. Het dessert werd gemaakt door de leden van de (Rijk in je Wijk) kookclub van het Statenkwartier.
 
 
Bij de ontmoetingen kwamen leuke afwisselende gesprekken tot stand en ontstonden er nieuwe kennismakingen. Dit alles in een leuke geanimeerde sfeer. Geheel in de lijn van het streven om de sociale samenhang in de wijk te vergroten. Zoals sommigen zeiden: “Het is leuk om op deze manier mensen te leren kennen, en je komt elkaar later in de wijk steeds weer tegen.”
 
 
Het organisatiecomité van dit jaar bestond uit Marjan Engels, Nicole van Rijsinge, Paul Slabbers en Bert Loohuis. Het organisatiecomité is blij met de hoge opkomst, het goede verloop en de spontane bijdragen van de koks, gasten en sponsors, zonder wie het niet zou lukken om dit festijn tot een succes te maken. Wij bedanken de gemeente Den Haag en Fonds 1818 voor hun financiële bijdrage. Wij bedanken ook de  verschillende winkeliers op de Frederik Hendriklaan en Aert van der Goesstraat die aan de koks fikse kortingen gaven.
 
 
U kunt alle foto's bewonderen op deze site.  


Enkele reacties van deelnemers:

Heel hartelijk dank voor een heel goed georganiseerde en smakelijke avond. Wij hebben genoten! Weer een succes, dit Walking Dinner.

Beste organisatoren van het Walking Dinner,
Dank voor de goede organisatie van het Walking Dinner. We hebben er weer van genoten.

Heel erg bedankt voor de organisatie van dit leuke event!
Dank voor de goede organisatie en ook dank aan de koks van het dessert, dit was heerlijk!
 
Beste mensen van het organisatiecomite,
Dank je wel voor de gezellige avond gisteren.
Leuke adressen, gezellige mensen en heerlijk eten. Het was weer fantastisch georganiseerd.


Wat hebben jullie ‘t leuk gedaan!! Het was een superavond. Bedankt!!!

Ik wil jullie heel hartelijk danken voor de geweldige organisatie van het Walking Dinner we hebben genoten!

Beste organisatiecomité, hartelijk dank voor de perfecte organisatie!
Wat hadden wij gisteren een gezellige leuke avond, zowel thuis met onze gasten als ook achteraf in het Couveehuis.

Het was weer een fantastische avond! Dank voor de organisatie. De afsluiting was ook geweldig. Heel vreemd dat we geen toetje hoefde te maken: net of er veel minder te doen was. En die toetjes in het Couveehuis waren heerlijk.

Wat hadden wij gisteren een gezellige leuke avond, zowel thuis met onze gasten als ook achteraf in het Couveehuis. Heel erg bedankt voor de organisatie van dit leuke event!

Nog een fantastische Walking Dinner! Erg bedankt voor jullie ongelooflijk goede organisatie.

Ik wil jullie enorm hartelijk bedanken voor het mogelijk maken van het Walking Dinner en al het werk dat daarvoor achter de schermen gedaan wordt. Het blijft ieder jaar een prachtig ontmoetingsmoment met wijkgenoten. Het was weer tot in de puntjes georganiseerd. We mochten genieten van de gastvrijheid van de koks en hebben genoten van het heerlijke eten en de gezelligheid aan tafel.

 
Nogmaals dank voor de prima organisatie. Het was een geslaagde avond.

 
Dank voor de goede organisatie en ook dank aan de koks van het dessert, dit was heerlijk!
 
Terug naar de inhoud