Verslag Walking Dinner 2022 - Walking Dinner Statenkwartier

Ga naar de inhoud

Verslag Walking Dinner 2022

 
Na Corona is het Walking Dinner Statenkwartier weer een groot succes

Op zaterdag 29 oktober vond het 11e Walking Dinner in het Haagse Statenkwartier plaats.  Nadat het vanaf maart 2020 door Corona geschrapt moest worden, snakte de wijk weer naar de culinaire en sociale evenement, en dat was te merken! Zo’n honderd mensen deelden met elkaar door vrijwillige koks gekookte maaltijden en namen een kijkje in elkaars huis. De ideale manier om veel mensen uit de wijk te ontmoeten, gezellig bij te praten en te genieten van een heerlijk gerecht. En het kookniveau was erg hoog, meldde een ervaren deelnemer, die veel eerdere edities kon overzien.
De bijeenkomst werd zoals gebruikelijk geopend in het Couvéehuis, waar onder het genot van een drankje het organisatiecomité de gasten welkom heette en de planning uit deelde. Daarna vertrokken de gasten, gewapend met hun routebriefje, voor het voor-, hoofd- en nagerecht naar drie verschillende adressen in de wijk. Vegetarisch, geen schaal- of schelpdieren of allergisch voor paprika? Met alles was rekening gehouden. Onder het genot van een glaasje wijn werd het spektakel weer afgesloten in het Couvéehuis. Diverse winkeliers van ‘de Fred’ sponsorden het diner met een aantrekkelijke inkoopkorting voor de koks. Jolanda Letterie bedankte namens het Wijkoverleg Statenkwartier de organisatie, de organisatoren bedankten het Couvéehuis, de sponsoren en koks voor de inzet en maakte bekend dat het volgende diner plaatsvindt op 25 maart volgend jaar. Terug naar het oude ritme, elk jaar in maart.
Het evenement werd georganiseerd door het vierkoppig organisatiecomité Annelies, Jorien, Bert en Martin, in samenwerking met het Wijkoverleg. Met veel energie werden de wijkbewoners geïnformeerd over het diner via de facebookpagina, nieuwsbrief van het wijkoverleg, posters en folders en natuurlijk de mond-op-mondreclame via de deelnemers van voorgaande edities.

U kunt alle foto's bewonderen op deze site.


Enkele reacties van deelnemers:
Het was een enorm Succes deze avond, ik heb genoten van alle drank en spijzen.
 
Hartelijk dank.

Dank voor de organisatie van een geslaagd walking dinner! Het was weer erg gezellig!

Beste organisatie van het Walking Dinner,
Wij hebben gisteravond erg genoten van alle gasten die bij ons langskwamen. Het was de eerste keer dat wij kok waren en hebben dat met plezier gedaan. Fijn dat jullie ervoor zorgden, dat de gasten elke keer een kwartier na de vorige 'rond' aanbelden. Een gast vertelde zelfs, dat ze bij ons buiten wachtten met aanbellen totdat het exact tijd was, omdat hen dit van de organisatie uit was opgedragen. Erg fijn, want dat kwartier heb je als kok echt nodig voor het opruimen van de vorige gang, schoon tafelkleed en servetten en laatste voorbereidingen volgende gang. Wij kijken alweer uit naar het volgende walking dinner. Hartelijke groet en nogmaals onze dank voor de perfecte organisatie.

Beste allemaal,
Wat was het weer leuk, lekker en gezellig!
Voor iedereen die hier (heel) veel werk in heeft gestoken: super bedankt!

Nogmaals veel dank voor de organisatie aan het hele organisatieteam! We hebben genoten van de gezellige sfeer, gourmet maaltijden en gastvrijheid!

Een zeer geslaagde en gezellige avond. Dank voor de organisatie

Beste organisatoren,
Veel dank voor het organiseren van opnieuw een zeer geslaagde Walking Dinner.
 
Wij vonden het er leuk om te koken voor onze gasten

T was n zeer geslaagd evenement !
Zeker ook door jullie fantastische organisatie.

Ha organisatie, Wat was het ontzettend leuk, bedankt!

Hello team!
It was a great evening, thank you for that event organisation!

Beste WD organisatie
Allereerst bedankt voor het organiseren van zo'n geweldig evenement op zaterdag. Marco en ik kijken nu al uit naar de volgende!
Terug naar de inhoud